我爱你。
Të dua.


我有好几打呢。
Kam goxha prej tyre.

洋子回避我提出的问题。
Yangzi iu shmang pyetjes që i bëra unë.

她沒有回答。
Ajo nuk ka kthyer përgjigje.

你还在集邮吗?
A koleksiononi ende stampa?

你还在集邮吗?
A koleksiononi ende pulla të postës?

谢谢你。
Faleminderit!

我爱您。
Të dua.

多谢!
Shumë të falemnderit!

感谢上天。
Shyqyr Zoti.

睡好,迪米。
Gjumë të ëmbël, Timi.

大家早上好。
Mirëmëngjes, të gjithë.

在家里,麦克的工作就是擦窗户。
Kur Mikeli është në shtëpi, ai merret me pastrimin e dritareve.

我想看這部電影。
Dua të shoh këtë film.

當迪馬嘗試了九百六十六次的時候, 他開始放棄希望了。
Kur Di Ma provoi për të 966-tën herë, kishte tashmë filluar të humbiste shpresat.

他的英語有很大的進步。
Ai ka avancuar shumë në Anglisht.

把椅子挪一挪靠近桌子。
Afroje karrigen më afër tavolinës.

她用蘋果做了果醬。
Ajo ka perdorur mollët për të bërë reçelin.

我和这家公司签了三年合同。
Unë dhe kjo kompani kemi nënshkruar një kontratë trevjeçare.

我們真的玩得很開心。
Jemi kënaqur vërtet.

我要多很多。
Une dua shumë më tepër.

肯擅長游泳。
Keni është i mirë në not.

沒有了我的眼鏡我幾乎看不到。
Nuk mund të shoh asgjë, pa syzet e mia.

不要忘了熄火。
Mos harro të fikësh zjarrin!

讓我們在公園裡散步吧。
Shkojmë të bëjmë një shëtitje në park.

它没有超过十二个孩子少。
Ajo nuk ka më shumë se dymbëdhjetë këlyshër.

恩,他有孩子吗?
En, a ka fëmijë ai?

湯姆什麼時候被開除的?
Kur u pushua Tomi?