Досега создадени книги
Veka nholoko ya mhaka


ХЕЦ Згуснувач
Xitsonga

Фамилија: Colubridae
Rixaka: Colubridae

Тејлор Свифт
Xitsonga

Игдир
Vusirheleri

Тејлор Свифт
Switirhisiwa

Здравје
Vurimi

ХЕЦ Згуснувач
Nandzana

Оркестарот
Xitsonga

Тејлор Свифт
Swakudya

Софтвер што функционира од исцрпна документација
Software leyi tirhaka hi mfanelo ku tlula matsalwa yo vulavula hi software leyi

Вкупно 0.00 Kr
Nhlokomhaka

ХЕЦ Згуснувач
Ndyangu

Одгледување
Madyelo

Лав стори
Vana

Од (дата):
Xihluti xa Xi angi:

Тејлор Свифт
Mintirhiso

нот пресцриптион
Kulanguteka

ХЕЦ Згуснувач
Nghala

слободната енциклопедија што може секој да ја уредува
encyclopediya ya mahala leyi lulamisiwaka hi mani na mani.

Не сте најавени
Tinxaka hi ku hambana

Скриени категории:
Nyangwa-nkulu wa: ta Ntivo-vuthlarhi

Економија Двокреветна соба
403517 Calangute

Добре дојдовте на Википедија
Ha ku hoyozela e ka Wikipediya leyi,

Ноќница
Ndyangu

Тејлор Свифт
Xiyimo

Кинески [943]
Xitsonga

Објави
Ndyangu

Далвина Вранец Тивер
Mavito ya Nwana

Ситаглиптин (Јанувиа)
Thekinoloji

За Манифестот
Milawu ya Matirhelo yo Hatlisa no Olova

астрономијата
Xitsonga

ХЕЦ Згуснувач
Nhlamuselo

Традиционални кинески
wu yin xin chou

Нашиот најважен приоритет е да го задоволиме клиентот
hi ku humesa software ya risima hi nkarhi na hi ku phikelela.

Водоземци
Timhala

Назад кон Манифестот
swi na nkoka lowukulu.

ајотиамид
Vatsari

Принципи на кои е заснован Манифестот
Loko hi tekela enhlokweni ku tirha hi vuswikoti

ЈИЕ ПЛАНОВИ
Nhlamuselo

Прејди на: содржини, барај
Tlulela eka: Xikomba-ndlela, Lava

Најава
Tluka-Nkulu

Откритија
Ndzhati

Манифест за Агилен Развој на Софтвер
Hi le ku thumbeni ka tindlela to antswa to endla software

Нема резултат
Swi alanandzu

Здравје
Tetindlu

Избрана содржина
A wusipfula unghena

ѓубрива
VEKA

Македонски Јазик
Valala

потекло
Kutirhisiwa