Тејлор Свифт
Tshebediso


Фамилија: Colubridae
Sehlopha: Sehahabi

Водоземци
Lebitso

Кристијан телевизиски канали во Шведска
Mohanyetsi oa Kreste taolo ka China

Тест за локација
MEBUSA

Тејлор Свифт
Lebitso

Во моментов имаме 6 основни ограноци (Словачка, Чешка, Австралија, Индиа, Тајланд, Јужна Африка и Танзанија) и преку 200 соработници и колекционери на семиња од целиот свет.
Ha jwale, KPR e na le makala a maholo naheng tse tsheletseng. Tsona ke Slovakia, Czechia, Australia, India, Thailand, Afrika Borwa le Tanzania. Re na le bo-radikoporasi le babokelli ba dipeo ba fetang makholo a mabedi (200).

Денес сме во можност да собереме и доставиме преку 10 000 видови на растенија од целиот свет.
Morao tjena se re kgona ho bokella le ho rekisa mefuta e fetang 10 000 ya dimela tsa lefatshe lohle.

Маска - Исаија 66:24; Јона 4: 7
Maske - Esaia 66:24; Jonase 4: 7

ХЕЦ Згуснувач
Lebitso

Одгледување
Lebitso

Фамилија: Gekkonidae
Leloko: Noha

Чистење
Ho hlwekisa

Месојадни растенија
Diphapanyetsano tsa ditjhelete

Був - Левит 11:17, Исаија 34:15, Псалми 102: 6
Sephooko - Levitike 11:17, Esaia 34:15, Lipesaleme 102: 6

Курсна листа - семиња и растенија на продажба - КПР - Клуб на одгледувачи на растенија
Diphapanyetsano tsa ditjhelete - fumana dipeo le dimela tse rekiswang - KPR - Mokgatlo wa Balemi

Кинески [943]
Tholwana

NZ2 Anemanthele lessoniana Нов Зеланд
Vitis vinifera dikarolo tse kgaotsweng

Сошангвев
Morebeng

Кинески [943]
Lebake

P1 Allagoptera leucocalix Боливија
Difate tse phelang nako e telele (Perennials)

Тејлор Свифт
Lebitso le leng

Тејлор Свифт
Tswala

Општински одбори
fetisa Bili eo;

Тејлор Свифт
Phokojwe

Тејлор Свифт
Tjhebahalo

Палми - семиња и растенија на продажба - КПР - Клуб на одгледувачи на растенија
Mahlaku - fumana dipeo le dimela tse rekiswang - KPR - Mokgatlo wa Balemi

Одгледување
Tjhebahalo