Ja jūs pieķers, sankcijas ir smaga:
Në qoftë se ju merrni kapur, the penalties are severe:


We pielūdz Dievu garā un patiesībā
We adhuroni Perëndinë në frymë dhe në të vërtetën

Tas nav uzmodina mirušos – piedāvāt tikai izvairīties dzīvs, ja viņi vēlas.
Kjo nuk do të ringjallë të vdekurit – ofrojnë vetëm shpëtuar gjallë, në qoftë se ata duan.

Saliekot un veikt viegli;
Palosur dhe të kryejë lehtë;

pēdējais, ka nav tik nožēlojami!”
e fundit që dështoi kaq pa fat!”

Dievam ir godība - lielas lietas, ko viņš ir darījis!
Perëndia është Lavdia e Tij e Madhe që Ai ka bërë!

Wow, jums ir nopietni?
wow, jeni seriozisht?

Ko mēs darām
Cfare mund te bej per ju?

Es nezinu
Une nuk e di

Kas pasaulē jūs domāšana?
Çfarë në botë jeni duke menduar?

Shelly: Ko es varu darīt, lai jūs?
Shelly: Çfarë mund të bëj për ty?

Pastāstiet, un dalīties ar saviem draugiem!
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!

Ko nu tagad?
Tani çfarë?

slēpts , spiegs
theret kur qihet

Ko jūs esat prātā ?
Çfarë keni në mendje ?

Mēs vienmēr esam priecīgi Jums palīdzēt. Paldies
Ne jemi gjithmonë të lumtur për t'ju ndihmuar. Faleminderit

Pakāpienu skaits C 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100
Numri i hapave C 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100

Savstarpējā apmierinātība jums un jūsu partneris;
Kënaqësinë reciproke për ju dhe partnerin tuaj;

“Viņi uzdoties pazīt Dievu, bet viņi noliedz Viņu ar saviem darbiem.”
“Ata pohojnë se njohin Perëndinë,, por ata mohojnë atë me veprat e tyre.”

Ko tu zaudē?!
Ç'ke për të humbur?

Jānim Čakstem – 160
Ju lutem prisni

labs plūsma siltuma nāk no tiem;
një rrjedhë të mirë të nxehtësisë që vjen prej tyre;

Viņš bija 90 gadus vecs.
Ai ishte 90 vjeç.

Gribi vairāk? Pameklē starp mūsu draugiem.
Dëshironi më Shumë? Shihni miqtë tanë.

Ticīgie, kad jūsu dzīve meklē grūts tagad
Besimtarët kur jeta juaj është në kërkim të vështira tani

Atruna
Përshëndetje,

Koplietot šo lapu ar draugiem
Share këtë faqe me shokët tuaj

Mēs vienmēr esam gatavi jums palīdzēt.
Ne jemi gjithmonë të gatshëm për t'ju ndihmuar.

Dievs neradīja cilvēks ciest.
Perëndia nuk e krijoi njeriun të vuajë.

Par to viņš tika izraidīts no tās.
Në të ai u përjashtua nga ajo.

Kas ir MeLuna?
Çfarë është kjo?

Kur Jūs uzzinājāt par mums?
Si keni dëgjuar për ne?

Vai varat uzminēt, kur tas ir?
A mund të me mend ku është?

Ar ko sākt
Ku të fillojë?

Viņš tika veikts, lai ievadītu paradīze,
Ai është bërë për të hyrë në parajsë,

Bez tevis neizdzīvot
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Kāpēc es to izdarīt?
Pse jam unë duke bërë këtë?

× Kā es varu Jums palīdzēt?
× Si mund t'ju ndihmoj?

- 1 diena 1 nedēļa 1 mēnesis 1 gads
- 1 ditë 1 javë 1 muaj 1 vit

Ko mēs darām tagad?
ÇFARË bëjmë tani?

Dievs ļauj jums gulēt mierīgi,
Perëndia le të të flejë me lumturi,

Vēlu tev visu to labāko
Ju uroj gjithë të mirat

Ko tu vari izdarīt?
CFARE MUND TE BESH TI?

Ko mēs varam darīt?
.Çfarë mund të bëjmë?

Jums ir jādara?
Çfarë ju duhet të bëni?

Vai tas ir noteikti?
A je i sigurt?

Jūtieties brīvi sazināties ar mums. Mēs vienmēr esam gatavi jums palīdzēt.
Mos ngurroni të na kontaktoni. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për t'ju ndihmuar.

Kādas struktūrvienības jūs meklējat?
Cilat njësi po kërkoni?

Novēlu visiem veiksmīgu manikīra!
Unë ju uroj të gjithë një të mirë manikyr!

Otrais jautājums lūdzu.
Pyetja e dytë ju lutem.