Teismo Dienos Valdovui,
Sunduesit të ditës së Gjykimit!


Išties, tik Tave mes garbiname ir tik Tavęs mes prašome pagalbos,
Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!

Su juo jums запоминают, mokosi.
Me atë që ju të mbani mend dhe të mësojnë.

Jei jums sugauti, nuobaudos yra sunkus:
Në qoftë se ju merrni kapur, the penalties are severe:

Gali kas nors padėti?
Mund të ndihmojë dikush?

We garbinkite Dievą dvasioje ir tiesoje
We adhuroni Perëndinë në frymë dhe në të vërtetën

Tai nekelia mirusiųjų – siūlome tik pabėgti gyvas, jei jie nori.
Kjo nuk do të ringjallë të vdekurit – ofrojnë vetëm shpëtuar gjallë, në qoftë se ata duan.

Sulankstyti ir atlikti lengvai;
Palosur dhe të kryejë lehtë;

paskutinis kad nepavyko taip apgailėtinai!”
e fundit që dështoi kaq pa fat!”

fermatas (pauzės) atkuriamos kaip išplėstinės užrašai ir juostos,
fermatat (pushimet) janë rikrijuar si shënime të zgjatura dhe bare,

Dievui šlovė - Didieji dalykai, kuriuos jis padarė!
Perëndia është Lavdia e Tij e Madhe që Ai ka bërë!

Į kelią tų, kuriuos apdovanojai gėrybėmis bet ne tų, kurie užsitraukė ant savęs Tavo nepasitenkinimą ir ne tų, kurie paklydo.
Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në tëatyre që je i hidhëruar , dhe që kanë humbur!

Trečiadienis, 18 Rugsėjis 2019
E mërkurë, 18 Shtator 2019

Oho, tu rimtai?
wow, jeni seriozisht?

Jūs ką įvesties
Cfare mund te bej per ju?

Jie supras
Ata do të kuptojnë

Ką pamatyti?
Une nuk e di

Išvesk mus į tiesų kelią
Udhëzona në rrugën e drejtë!

Kas pasaulyje tu galvoji?
Çfarë në botë jeni duke menduar?

Shelly: Ką aš galiu padaryti už jus?
Shelly: Çfarë mund të bëj për ty?

Papasakokite ir dalintis su savo draugais!
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!

Kas dabar?
Tani çfarë?

Paslapčia,
theret kur qihet

Kuo tu vardu? (inf)
Si e ke emrin?

Ką jūs į tai, ?
Çfarë keni në mendje ?

Mes visada mielai Jums padėsime. Dėkoju
Ne jemi gjithmonë të lumtur për t'ju ndihmuar. Faleminderit

Pakopų skaičius C 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100
Numri i hapave C 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100

Jūs turite būti ne mažiau kaip 18 metų amžiaus.
Ju duhet të jeni të paktën 18 vjeç.

Tarpusavio pasitenkinimas jums ir jūsų partneriui;
Kënaqësinë reciproke për ju dhe partnerin tuaj;

Todėl guoskite vieni kitus ir uppbygg kitą, kaip jūs taip pat padaryti.
Prandaj, rehati njëri-tjetrit dhe uppbygg tjetrin, ashtu si edhe ju bëni.

K? galite prarasti?!
Ç'ke për të humbur?

Ieškoti:
Ju lutem prisni

Visi geriausi jums!
Të gjitha të mirë për ju!

geras srautas šilumos iš jų;
një rrjedhë të mirë të nxehtësisë që vjen prej tyre;

Jis buvo 90 metai.
Ai ishte 90 vjeç.

Tikintieji, kai jūsų gyvenimas ieško sunku dabar
Besimtarët kur jeta juaj është në kërkim të vështira tani

laba diena,
Përshëndetje,

Dalytis šiuo puslapiu su draugais
Share këtë faqe me shokët tuaj

Mes visada pasiruošę Jums padėti.
Ne jemi gjithmonë të gatshëm për t'ju ndihmuar.

Dievas nesukūrė vyro kentėti.
Perëndia nuk e krijoi njeriun të vuajë.

Apie tai jis buvo pašalintas iš jį.
Në të ai u përjashtua nga ajo.

Turite klausimų?
Çfarë është kjo?

Kaip sužinojote apie mus?
Si keni dëgjuar për ne?

Ar galite atspėti, kur tai?
A mund të me mend ku është?

Nori paklausti?
Ku të fillojë?

Jis buvo įvesti rojus,
Ai është bërë për të hyrë në parajsë,

Aš Be Tavęs Negaliu Gyventi
Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Kodėl aš darau tai?
Pse jam unë duke bërë këtë?

× Kaip galėčiau jums padėti?
× Si mund t'ju ndihmoj?

- 1 day 1 savaitė 1 mėnuo 1 metai
- 1 ditë 1 javë 1 muaj 1 vit