byddwch yn trosglwyddo eich pryderon i Allah ac Allah handsover ei fendithion i chi.
You dorëzimi shqetësimet tuaja ndaj Allahut dhe Allahu handsover bekimet e tij për ju.


All rhywun helpu?
Mund të ndihmojë dikush?

wow, a ydych o ddifrif?
wow, jeni seriozisht?

Yn ei gân berffaith
Nga krijimi i saj.

Nifer y camau C 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100
Numri i hapave C 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990919293949596979899100

Chwilio
Ju lutem prisni

Roedd yn 90 oed.
Ai ishte 90 vjeç.

Pa safon allyriadau yw fy mhlyd
sa mirë Lez është zbatuar (të kontrolluara),

Categorïau
Përshëndetje,

Beth yw e?
Çfarë është kjo?

× Sut alla i eich helpu chi?
× Si mund t'ju ndihmoj?

Pa uned ydych chi'n chwilio amdano?
Cilat njësi po kërkoni?

Ni all pobl ei wneud
Njerëzit nuk mund të bëjë

Beth yw e?
Çfarë është ajo?

Pa Merched Eisiau Really?
Çfarë Femrat Really Want?

Sut allwn eich helpu chi?
Si mund të ju ndihmojmë?

Darllen mwy:
Lexo më shumë:

Pob diwrnod yn wahanol yma – tu ôl i fy nesg un diwrnod, ar ochr llwyfan y nesa.
Lëreni të zbrazët këtë fushë, nëse jeni qenie njerëzore:

Celina: A gaf i eich helpu chi?
Celina: Mund t'ju ndihmoj?

Bydd yn defnyddio $ 100,000
do të përdorë $ 100,000

Isio sesiynau yn eich cymuned chi?
Nuk e gjetët atë çfarë po kërkonit?

MENYNMENYN
A e keni ditur?

Dewis iaith:
Zgjidhni gjuhën tuaj:

Ysgrifenedig ar 03 2016 Mawrth .
Shkruar më 03 mars 2016 .

Diolch am eich help.
Faleminderit për të gjithë ndihmën tuaj.

I’r Wasg
Kush jemi ne?

yr un polisi
e njëjta politikë

Beth 'ch jyst angen i chi ei wneud yw:
Çfarë ju vetëm duhet të bëni është që të:

"Rydych chi'n gorwedd!"
"Ju jeni duke gënjyer!"

I’r Wasg
Kush Jemi Ne?

Ffoniwch ni: +44 1632 96099
Na telefononi: +44 1632 96099

Ffonau: +86 (755) 86229518
© Copyright - 2010-2018: Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Termau chwilio sy'n dod:
Diçka të veçantë për ju ::

Efallai y gall rhywun fy helpu?
Ndoshta dikush mund të më ndihmojë?

Ebrill 11, 2019
11 prill, 2019

Trefniadaeth bywyd
i cili është kureshtar dhe i etur për dije!

A oes ffordd o wneud hynny?
A ka ndonjë mënyrë për ta bërë këtë?

Atgyweiriadau yn yr adeilad: ble i ddechrau?
Riparimet në ndërtesë: ku të fillojë?

Sut allwn eich helpu chi?
Si mund t'ju ndihmojmë?

Amodau a Thelerau
Kush jemi ne?

Beth ydym ni yn ei wneud?
Si funksionon kjo gjë?

Wedi anghofio eich enw defnyddiwr?
Pra, çfarë mungon?

Rydych yn hoffi Blind? Rhannwch gyda'ch ffrindiau !!
Ju pëlqen Blind? Ndajnë atë me miqtë tuaj !!

Pa wasanaethau sydd o ddiddordeb i chi?
Cilat shërbime jeni të interesuar?

Amser: 10:00
kohë: 10:00

Helo, sut alla i eich helpu chi?
Përshëndetje si mund t'ju ndihmoj?

© Hawlfraint - 2010-2017: Cedwir pob hawl. Tags
© Copyright - 2010-2017: Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Ai hwn yw’r gwasanaeth gorau i chi?
Sa kushton?

Wedi anghofio eich enw defnyddiwr?
A e di dikush se si ta rregullojë këtë?

Rwy'n 1000% o blaid hyn!
Unë jam 1000% në favor të kësaj!